ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΡΤΕΣ

Πενήντα (50) κάρτες “Οι πρώτοι μου αριθμοί” για το Νηπιαγωγείο αλλά και την Πρώτη Δημοτικού στα Μαθηματικά…

Εκπαιδευτικές κάρτες. Το απόλυτο εποπτικό υλικό για τους αριθμούς στο μάθημα των Μαθηματικών. Πενήντα (50) πολύχρωμες κάρτες διπλής όψης. Ιδανικές για καθημερινή διδασκαλία μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Προετοιμάζομαι, γνωρίζω…παίζω και μαθαίνω. Σύμφωνα με το νέο οδηγό της νηπιαγωγού. Δραστηριότητες με κάρτες. Σύμφωνα με τα νέα βιβλία.

 

Χαρακτηριστικά: Πενήντα (50) εκπαιδευτικές κάρτες σχήματος περίπου 15 επί 10 εκατοστά, πολύχρωμες, υψηλής ποιότητας. Ειδικά φτιαγμένες για να μαθαίνει το παιδί. Να εξερευνήσει, να χειριστεί, να οργανώσει. Με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού στο σχολείο και του γονέα στο σπίτι το προκαλούμε να σκεφτεί, να αντιληφθεί και να συνδέσει την αφηρημένη μαθηματική γλώσσα με τη γλώσσα της καθημερινής επικοινωνίας. Να μαθαίνει με ευχάριστο τρόπο μέσα από το καθημερινό παιχνίδι. Αριθμός, αρίθμηση, απαρίθμηση, αριθμητική ακολουθία, σύγκριση ποσοτήτων, αντιστοίχιση, εξοικείωση με αριθμητικά σύμβολα, σχέσεις και βασικές μαθηματικές ιδέες. Περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς στις εξής συλλογές:

1. Πρώτη συλλογή. Περιλαμβάνει δέκα κάρτες. Ο αριθμός, η λέξη και πολύχρωμες εικόνες ποσοτικής απεικόνισης και στις δύο πλευρές. Παράδειγμα:

2. Δεύτερη συλλογή. Περιλαμβάνει δέκα κάρτες. Ο αριθμός και εικόνες ποσοτικής απεικόνισής του με χαμογελαστές φατσούλες στη δεύτερη όψη, για απαρίθμηση και αντιστοίχιση. Παράδειγμα:

3. Τρίτη συλλογή. Περιλαμβάνει δέκα κάρτες. Ο αριθμός στη μπροστινή όψη και εικόνα ποσοτικής απεικόνισης με αντικείμενα στη δεύτερη όψη. Παράδειγμα:

4. Τέταρτη συλλογή. Περιλαμβάνει δέκα κάρτες. Ο αριθμός στην πρώτη όψη και απεικόνισή του με τελίτσες στο ζάρι στη δεύτερη όψη. Παράδειγμα:

5. Πέμπτη συλλογή. Ντόμινο. Περιλαμβάνει δέκα κάρτες. Ο αριθμός και πολύχρωμη εικόνα μπροστά, ο αριθμός και ειδική απεικόνιση με τελίτσες “σε άλλη διάταξη”, ντόμινο πίσω. Παράδειγμα:

Κατάλληλες ως διαγνωστικό και ειδικό εποπτικό υλικό για Τμήματα Ένταξης και Σ.Μ.Ε.Α. Θα τις βρείτε μόνο στην ιστοσελίδα μας.

Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε τις πενήντα (50) εκπαιδευτικές κάρτες “Οι πρώτοι μου αριθμοί” στην τιμή των 12 ευρώ. Διευκρινίζουμε πως τα έξοδα αποστολής είναι επιπλέον 5 ευρώ τα οποία πληρώνετε μία φορά για όσα προϊόντα κι αν παραγγείλετε και τα οποία θα σας αποσταλούν με τη διαδικασία:

Courier ή ΕΛ.ΤΑ. με αντικαταβολή.

Για να αγοράσεις τις εκπαιδευτικές κάρτες κάνε κλικ εδώ.

(Δηλαδή: 1.Βάλε στο καλάθι. 2.Ολοκλήρωσε την παραγγελία. 3.Γράψε στοιχεία. 4.Κάνε αγορά)

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment